چای به ۴ دسته تقسیم میشود:
- تخمیری (چای سیاه)
- تخمیرنشده (چای سبز)
- نیمه تخمیری (چای اولانگ و پوچونگ)
- چای سفید
اصطلاح چای گیاهی معمولاً به مواد دم کرده میوهای یا گیاهی همچون چای دانه گل سرخ، چای بابونه و چای سنجد جیلان که شامل برگهای چای نیست، گفته میشود. (موارد دیگر برای چای گیاهی که در آن از کلمه «چای» استفاده نمیشود «جوشانده»، «دم کرده گیاهی» و «دمنوش» است).
دستهبندی دیگری برای چای وجود دارد که به سه دسته تقسیم میشوند.
- از لحاظ کشور و منطقهٔ تولید چای
- از لحاظ ریزی یا درشتیِ خردههای
- از لحاظ فراوریهای تولیدی
چای ایرانی
چای ,گیاهی ,لحاظ ,کرده ,تخمیری ,میشود ,از لحاظ ,چای گیاهی ,دسته تقسیم ,تخمیری چای ,برای چایمنبع
انواع چای
تاریخچه چای
چای چیست